Serveis

A Exit Audiovisuals ens enorgulleix oferir una àmplia gamma de serveis d’organització d’esdeveniments i gaudeix de solucions tecnològiques innovadores.

Fires i exposicions

Fires i exposicions

Adaptem tots els nostres serveis i productes a l’espai disponible, aprofitant al màxim tots els recursos i aconseguint l’èxit.

Estudiem detingudament les necessitats i gustos del client, generant idees, aconsellant i dissenyant conceptes perquè els productes o projectes siguin de la màxima qualitat i del menor cost possible.

Congressos y convencions

Congressos y convencions

Proporcionem els mitjans específics i necessaris per a dur a terme projectes audiovisuals perquè el missatge arribi a l’audiència de manera òptima.

Cada projecte és analitzat minuciosament, tenint en compte on, com, quan i a qui, amb un tracte personalitzat en tot moment.

Esdeveniments culturals i esportius

Esdeveniments culturals i esportius

L’experiència ens ha preparat per a emprendre el més arriscat dels projectes, preparats per a qualsevol tipus d’esdeveniments.

Aportem creativitat i solucions tecnològiques a la indústria de les produccions audiovisuals de petit i gran format.

Solucions tecnològiques

Solucions tecnològiques

Oferim solucions tecnològiques per a l’organització d’esdeveniments: hologrames, cartellera digital, videostreaming i videoconferència, votació sense fils i interactiva, traducció simultània, etc.